Informații despre livrare și plăți

Informații despre Livrare

Curierat Rapid


Durata de livrare este de 24* ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Pachetul este adus la adresa specificata de dumneavoastra. 

Firmele de curierat cu care colaboram asigura livrarea coletelor in orice locatie din Romania**. 

Costul transportului este calculat la zona dvs. 

Daca valoarea comenzii depaseste 200 Lei atunci transportul este gratuit. 

Livrarea gratuita se poate aplica si in cadrul promotiilor. 

Plata coletului se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de catre dumneavoastra. 

Suma platita de dvs. cuprinde valoarea produselor si costul transportului. 

In functie de locatitatile de livrare transportatorii folositi sunt: Fan Courier. 

*Acest termen de livrare este valabil pentru comenzile confirmate pana la ora 16:00, de luni pana vineri (livrarea sambata se face la cererea expresa a clientului), si care au ca destinatie o localitate in care exista un sediu al firmelor de curierat. In cazul in care doriti livrarea intr-o localitate indepartata de sediile curierilor, livrarea se va efectua in 2-3 zile lucratoare, fara plata vreunei taxe suplimentare.

**Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile a caror livrare s-ar face la o distanta mai mare de 80 km de cel mai apropiat centru de curierat al firmelor de transport colaboratoare.

Informații despre plăți

Comanda ta va fi livrata dupa confirmarea platii.

Avem grija ca si intregul proces de comanda sa fie simplu si eficient, iar plata sa se desfasoare rapid, in conditii de siguranta. Produsele pot fi platite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre variantele disponibile. 

1. Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre Mobilpay. Prints.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.

2. Ridicare de numerar. Plata prin numerar este disponibila atat pentru comenzile lansate si achitate din Bucuresti, cat si pentru orasele din restul tarii. Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a incasa contravaloarea comenzii. Dupa incasare, comanda va fi procesata si apoi expediata. Daca alegi sa faci plata prin numerar, atunci cand vei bifa aceasta optiune se va deschide un camp in care trebuie sa completezi adresa de la care se va ridica numerarul.

3. Plata numerar Plata la sediu in cazul in care doresti sa ridici personal produsele.